Intensive Courses in Serdev Sutures Lifts in Aesthetic surgery on March 12, June 4 and October 29, 2016

International University Program in Cosmetic Surgery


Book for Ultrasound Assisted Liposculpture – UAL: A Simplified Safe Body Sculpturing and Aesthetic Beautification Technique

switch to English

Начало | Лифтинг шевове по метода на Сердев | Други процедури | Снимки | Контакт | Курсове | Конгреси | Мнения


За повече информация можете да посетите новия сайт на Медицински Център Естетична Хирургия Естетична Медицина
cosmeticsurgery.bg      Д-р Сердев е национален консултант за 2006 г. - 2008 г. и сертифициран специалист по козметична (естетична) хирургия от Министерство на здравеопазването в България и от Международния и Европейски бордове по козметична хирургия. Той е почетен професор на Нов български университет, професор при Международния колеж по козметична хирургия, член на международната изпитна комисия и на борда на настоятелите на Международния Борд по козметична хирургия, програмен директор на Международната университетска програма за специализация по "Козметична (естетична) хирургия".
      Медицинският център „ЕХЕМ”, ръководен от проф. Сердев е единственото в България лечебно заведение, акредитирано от Министерство на здравеопазването за обучение на лекари по специалността „Козметична (естетична) хирургия" и от Международния борд по козметична хирургия и е сертифициран за качество по EN ISO 9001:2008.


МЕЖДУНАРОДЕН ЖУРНАЛ ЗА КОЗМЕТИЧНА ХИРУРГИЯ


UNIVERSITY PROGRAM for INTERNATIONAL POSTGRADUATE SPECIALIZATION IN AESTHETIC COSMETIC SURGERY AND MEDICINE
Serdev Suture Set
Watch on Google Video: The Lifting of the Furure - Dr. Serdev


МЕЖДУНАРОДЕН КОЛЕЖ ПО КОЗМЕТИЧНА ХИРУРГИЯ
Филиал: БългарияКратко CVДекларация от ТокиоНационален Консултант (2006 г. - 2008 г.) по Естетична козметична хирургия и медицина
ISO 9001:2008 Сертификат
Дипломиран козметичен хирург
Почетен професор, Нов български университет
Директор на Международната университетска програма за специализация по Козметична хирургия


Доктор на медицинските науки of the International College of Cosmetic Surgery
Професор of the International College of Cosmetic Surgery
Професор по специалността "козметична хирургия" - CIUniversity Холандия
Професор към South East Asia College of Cosmetic Surgery
Президент 1998/9, 2002/3 Председател на Борда на Balkan Academy of Cosmetic Surgery
Директор към International Board of Cosmetic Surgery
Почетен член на Australian College of Cosmetic Surgery
Почетен член на South American Academy of Cosmetic Surgery
Почетен член на Colombian Academy of Aesthetic Medicine and Surgery
Почетен член на Френското дружество по Естетична хирургия
Почетен член на Romanian Society of Aesthetic Surgery
Редактор към "International Journal of Cosmetic Medicine & Surgery"

Награди
"Венера" - за значителен принос в националното развитие на козметичната хирургия 2005
The ICCS Lifetime Achievement Award
100 най-добри козметични хирурзи на хилядолетието
"Награда за изключителен принос" в областта на Козметичната хирургия като "АС КОЗМЕТИЧЕН ХИРУРГ" и неговото име и снимка ще бъдат удостоени в "ЗАЛАТА НА СЛАВАТА" на Международния колеж по козметична хирургия
"Excellency and devote in Aesthetic Surgery"


Медали
"The Best Aesthetic Doctors in Europe"
"La Excellencia"


   


AMERICAN BIOGRAPHICAL INSTITUTE - ABI

Цитиране
The Contemporary Who’s Who 2003
Member Research Board of Advisors


Издадени книги      Центърът използва високи технологии и компютърна апаратура
      Извършват се всички видове естетични корекции на лицето, тялото и крайниците, както и присаждане на коса, лазерна епилация и др. Естетичните корекции включват всички методи за подмладяване и разхубавяване на пациентите в естетичната козметична хирургия, при дерматологични, съдови и гинекологични естетични проблеми и малформации.
      Д-р Сердев е създател на методите за повдигане без белези на меките тъкани и кожата - лифтинги, наречени на негово име “Serdev Scarless Suture Methods” ”, които се използват във всяка област на лицето и тялото за корекция на начално или средно отпускане на кожата и меките тъкани. В областта на лицето: темпорален, супра-темпорален, среден и долен SMAS лифтинг, повдигане на веждите, изваждане на брадичката напред без импланти, стесняване на върха или базата на носа, корекции на уши и др. В областта на тялото и крайниците: повдигане на седалището, на гърдите, на вътрешната страна на бедрата и др. Тези неоставящи белези методи на еластично зашиване напълно заместиха старите методи на изрязване на кожа от лицето или други области на тялото с теглене на кожата в една посока.
      Формата на тялото и лицето може да се промени чрез отнемане или подпълване по области за постигане на красиви форми.
      Целулитът и напълняването се премахват окончателно с ултразвукова липоскулптура, която измести травматичната липосукция. Мастните клетки и мастните депа се унищожават, фигурата се оформя красиво. Положителен ефект е общото отслабване до нормално тегло, чрез активиране на ензимните системи и стягането на кожата от въздействието на ултразвука и запазване и стимулиране на колагена и еластичните влакна.
      Всяка зона на лицето се третира и оформя съобразно специфичните й проблеми - нос, устни, брадичка, скули, уши, клепачи. Коригира се ъгъла на веждите, очите и устата, бръчките, кожни петна, белези, акне, разширени капиляри, кожни тумори, окосмяване и др. Двойната брадичка и шията се коригират със специални методи.
      "Екзодерм лифтинг" е най-успешния метод на химичен пилинг за подмладяване, премахване на бръчките на лицето, дълбоки белези от акне и пигментации. Той превъзхожда лазерния пилинг поради създаването на многослоен колаген в кожата. Срещу 8 дни лечение, пациентите получават отново младостта на кожата на лицето си.
      При всякакъв вид разреждане на косата и оплешивяване се извършва присаждане на артифициална коса с най-доброто в момента - биофибри, които остават трайно и не се различават от естествените косми. Ефектът е веднага и пациентите се връщат на работа същия ден и могат да се къпят. Дължината и прическата са по избор. Не се изисква специална поддръжка освен спазване на основни правила. Това е единственият метод за сгъстяване на косата, покриване на отделни петна и области, последствия от изгаряния и следоперативна липса на коса.
      Формата на гърдите се коригира съобразно общите пропорции на тялото. Изполазват се импланти с безвреден физиологичен разтвор, поставени под гръдния мускул, за да не увисват и да не се очертават, а намаляване и повдигане се извършва с ултразвук през точковиден белег както и в комбинация с други методи. Повдигане се извършва и по методите д-р Сердев.
      Неоперативно се повлияват стрии, пигментации, окосмяване, използва се вакуумен пилинг за изглаждане на белези и стрии, електромикрохирургия за премахване на кожни тумори, разширени капиляри, специфична епилация.
      Фотоепилацията сега е по - евтина, по - ефективна и удобна от традиционалните методи на обезкосмяване.


Home | Процедури | Снимки | Контакт | Курсове | Конгреси | Мнения